Reserveer kaarten voor de Night Of The Classics 2023

23-11-2023

NOTC Concerten 3&4 zijn uitverkocht

Gelukkig zijn er nog voldoende kaarten voor de concerten op donderdag 23 november! Kaarten zijn te reserveren via https://notc2023.eventbrite.nl/ 

Alle deelnemende leerlingen hebben met voorrang kaarten kunnen reserveren. Voor overig publiek is de kaartreservering vanaf 6 november opengesteld. 

 

 

 

Dit jaar zijn er vier Night of the Classics concerten: twee concerten op 23 en twee concerten op 24 november. De voorstellingen duren een uur en hebben geen pauze.

 

Omdat onze klassieke muziekavonden de populairste muziekavonden zijn van het jaar hebben we een voorrangsregeling voor het reserveren van kaarten voor de deelnemende leerlingen (koor, ensemble, deelnemers en crew). Vanaf maandag 6 november start de reservering voor overig publiek. Het kan zijn dat er dan al concerten zijn uitverkocht. Dat zullen we via deze pagina communiceren. De kaarten kunt u reserveren via https://NOTC2023.eventbrite.nl

 

Tijdens elke voorstelling zal het NOTC koor en het HJSO optreden. Dit deel van het programma is elke voorstelling hetzelfde. De leerlingen die als deelnemers optreden zullen per voorstelling wel verschillen. Hieronder zien jullie welke leerlingen wanneer optreden. Tijdens het laatste concert zal een jury van het Prins Claus Conservatorium de Shining Star Award uitreiken.